duminică, 16 ianuarie 2011

despre terapia cu oxigen

Şi tu trăieşti într-un mediu cu nivel scăzut de oxigen 

Efectul oxigenului asupra organismului uman

    Astăzi ne vom preocupa de o întrebare extrem de palpitantă şi anume –  aportul treptat de oxigen asupra organismul omului şi efectele lui. Ceea ce vei vedea aici este un rezumat unic privind efectele şi funcţionarea terapiei cu oxigen. Probabil că te vei întâlni cu realităţi despre care încă nu ai auzit.

1. De ce este necesar aportul treptat de oxigen?

În urmă cu sute de mii de ani, atmosfera planetei noastre conţinea 30% oxigen. Astăzi, din cauza despăduririlor masive şi a poluării cu bioxid de carbon, cantitatea de oxigen din atmosfera Pământului a scăzut la 21%.  În oraşele mari poluarea este mult mai mare,astfel cantitatea de oxigen poate să scadă până la 18%. Corpul uman funcţionează optim la un procent de 30% oxigen, dacă acest  procent este între 18-21% organismul este afectat negativ. În zilele noastre, sângele omului transportă o cantitate mult mai mică de oxigen, ţesuturile ducând o permanentă lipsă de oxigen.

Aportul de oxigen se poate realiza pe trei căi. Cea mai importantă fiind respiraţia. Aici trebuie să ne oprim un pic. Respiraţia este direct proporţională cu suprafaţa liberă a plămânilor. Dacă am desfăşura plămânii, suprafaţa ocupată ar fi egală cu cea a unui teren de fotbal. Dacă cineva are probleme cu plămânii, de exemplu, cei cu astm sau emfizem pulmonar, suprafaţa liberă a plămânului este mult mai mică, ceea ce influenţează negativ respiraţia, deci aportul de oxigen al organismului scade şi el.

Cel de-al doilea organ important pentru respiraţie este pielea, care şi ea este expusă nivelului scăzut de oxigen din mediu, de aceea nici în felul acesta nu se poate regla aportul de oxigen.

Al treilea organ care intervine în alimentarea organismului cu oxigen este stomacul. În mod normal, în natură nu există alimente bogate în oxigen, acesta fiind un gaz volatil, aşa că aportul de oxigen prin stomac a fost considerat neglijabil. Cu ajutorul apei îmbunătăţită cu oxigen putem dirija oxigenul aproape direct în circulaţia sangvină, oxigenînd intens sângele.

2. Ce afecţiuni sunt legate de lipsa de oxigen?

Cercetătorii au demonstrat că în cazul aportului scăzut de oxigen în organism, riscul apariţiei cancerului este mult  mai mare. Cu asta nu vrem să spunem că prin simpla creştere a aportului de oxigen în organism ar putea reduce proliferarea celulelor. Este însă dovedit că
terapia cu oxigen are un rol important în prevenţie, ba mai mult, terapia cu oxigen pote să fie o parte complementară a radioterapiei.

În mod surprinzător, lipsa de oxigen creşte starea de aciditate a organismului. Poate că am descoperit una din cauzele principale ale creşterii acidităţii din organism? Acest lucru însă funcţionează şi invers în sensul că, aportul treptat de oxigen alcalinizează organismul.

Acidoza are legătură directă cu numeroase boli. De aceea, dacă poţi participa la o prezentare legată de apă îmbunătăţită cu oxigen poţi primi o mulţime de răspunsuri. Un lucru este sigur şi anume că, într-un organism expus la solicitări mai intense (ex. fumatul, stresul,  consum excesiv de zahăr, grăsimi, alimentaţie bazată pe carne) acidoza este mai mare, deci riscul de a se îmbolnăvi de bolile legate de aceasta sunt mult mai mari.
Având în vedere că aportul dozat de oxigen alcalinizează organismul, acesta ajută şi la refacerea stării de sănătate.

Aceasta este o metodă relativ simplă, comodă şi ieftină de alcalinizare a organismului.
Apa îmbunătăţită cu oxigen  nu substituie lipsa de mişcare, alimentaţia echilibrată, dar fiind aşa de simplă şi ieftină,  poate ajuta şi acele persoane care fac prea puţin pentru sănătatea lor!

Acidoza este în strânsă legătura cu hiperaciditatea din stomac. Consumul apei îmbunătăţită cu oxigen de către persoanele cu boli generate de hiperaciditate gastrică este benefic deoarece acţionează direct asupra cauzei.

3. Cum creşte aportul de oxigen al organismului această  apă îmbunătăţită cu oxigen?

Acum, urmează puţină biologie:  Oxigenul din sânge nu este  apa din sânge (oxigenul abia se dizolvă în apă) ci hemoglobina. Hemoglobina este o proteină şi conţine un atom de fier care fixează oxigenul. În condiţii sănătoase sângele foloseşte 98-99% din capacitatea sa de transport de oxigen. În realitate însă, în special la fumători, această capacitate se reduce la 90-92%!
Cu apa îmbunătăţită cu oxigen, stomacul poate oxigena sângele de zece ori mai bine decât plămânii. Astfel, prin consumul regulat de apă supraoxigenată se poate restabili nivelul sănătos al aportului de oxigen în organism. 

Creşterea oxigenării ţesuturilor măreşte concentraţia de oxigen din ficat. Acest lucru este important pentru că ficatul, este cel mai important organ de depozitare a oxigenului. Ficatul descompune substanţele toxice din organism, proces care necesită o cantitate suficientă de oxigen.  Aportul de oxigen la nivelul ficatului, prin respiraţie este de 8% în timp ce oxigenul preluat prin stomac poate ajunge la 43%.
Acest plus de oxigen îmbunătăţeşte incredibil capacitatea de detoxifiere a ficatului, substanţele toxice se descompun mai repede şi mai eficace fără a solicita prea tare ficatul.  Sunt necesare mai multe cercetări în acest domeniu dar se poate observa că efectele nocive ale unei alimentaţii dezechilibrate (ex. consum excesiv de carne) pot fi  reduse considerabil.

Noi, nu vrem să vă facem să renunţaţi la fumat, nici să vă schimbăm modul de viaţă şi de alimentaţie.
Valoarea unei sticle cu apă minerală pe zi, ar fi preţul pe care l-aţi plăti, ca să vă menţineţi obiceiurile, în schimbul unei vieţi mai sănătoase.

4. Atenţie:
Începe o lume nouă pentru sportivi!

Să vedem ce se întâmplă cu organismul nostru dacă îl supunem la efort fizic sporit. Oxigenul din organism se asimilează foarte repede dar pentru menţinerea rezultatelor este nevoie de mai multă energie. Absenţa oxigenului din sânge determină organismul să producă energie printr-un mecanism anaerob.
Faza anaerobă – este un proces de furnizare a energiei chimice necesară contracţiei musculare prin descompunerea glucozei în absenţa oxigenului, până la acid lactic ca produs final si cu eliberare de energie. Acidul lactic este substanţa produsă în musculatură în urma efortului fizic (în absenţa oxigenului), responsabil de febra musculară.  Acidul lactic se descompune la nivelul ficatului, proces care necesită oxigen, iar aportul de oxigen al ficatului poate fi crescut de la 8% la 43% prin consumarea apei  îmbunătăţită cu oxigen.

Dacă aportul de oxigen al organismului creşte, atunci următoarele modificări apar în timpul efectuării efortului fizic:

I. Creşte performanţa 
II. Febra musculară este mai redusă, sau chiar inexistentă.
III. Refacerea funcţionării normale a organismului în urma efortului fizic, prin consumarea unui pahar cu apă îmbunătăţită cu oxigen, se face în 20 de minute în loc de 2 ore!


Acum pune-ţi următoarea întrebare?
Ce vor face toate cluburile sportive, când vor afla despre aceasta apă îmbunătăţită cu oxigen şi efectele ei rapide? Cu siguranţă o vor solicita! De la cine? De la tine! (dacă nu vei ţine secret această informaţie)
Şi ce crezi, când vor simţii efectele rapide ale apei îmbunătăţită cu oxigen, câţi sportivi îşi vor cumpăra un aparat şi după aceea în mod consecutiv patroanele de oxigen?

5. Ceea ce simte toată lumea: stare de bine şi prospeţime intelectuală

Până acum am vorbit despre efectele indirecte (ex. efect asupra sănătăţii) sau efectele asupra unui grup anume (ex. sportivi).
În încheiere vă prezentăm un efect imediat al apei  îmbunătăţită cu oxigen: îmbunătăţirea stării generale şi prospeţimea intelectuală!

Cred că nu este de mirare că acest lucru este legat de aportul de oxigen. Să vedem un exemplu. Să ne imaginăm că suntem într-o sală închisă unde participăm la nişte cursuri. După un timp, numărul mare de persoane, consumă o mare parte din oxigenul din sală, atenţia lor începe să scadă şi se simt din ce în ce mai obosiţi. Urmează pauza, aerisirea sălii şi lumea devine mai vioaie pentru că din nou există suficient oxigen în aer.
Exact această diferenţă o vei simţi deja după primele zile de consum a apei îmbunătăţită cu oxigen. Starea ta generală de până acum, prospeţimea ta intelectuală va creşte direct proporţional cu consumul de apă îmbunătăţită cu oxigen.

6. Care sunt  acele afecţiuni cauzate de lipsa de oxigen?

Surprinzător, dar lipsa de oxigen distruge organismul şi duce spre boli foarte grave.
De aici putem trage concluzia că alimentarea organismului cu cantitatea necesară de oxigen, rezolvă foarte multe probleme de sănătate, prin buna oxigenare a sângelui.
Corpul fum
ătorilor în general are o mare lipsă de oxigen, astfel încât aceasta apă îmbunătăţită în oxigen este o rezolvare foarte ieftină dar cu efect deosebit şi pentru fumători.
Am să vă enumăr doar câteva din efectele pozitive ale apei îmbunătăţită în oxigen:
 • Are efecte mari în alimentarea cu sânge oxigenat asupra mâinilor şi picioarelor (vezi şi cazul diabeticilor)
 • Varice, tromboze, tromboflebite
 • Hipertensiune
 • Dureri musculare şi de articulaţie
 • Ateroscleroză
 • Creşterea efortului fizic
 • Astm şi boli pulmonare
 • Boala Alzheimer
 • Tulburări ale circulaţiei cerebrale 
 • Afecţiuni ale cavităţii bucale (herpes,afte,diverse infecţii)
 • Prevenirea cancerului  
 • Insomnie
 • Tratament complementar pentru bolnavii de cancer 
 • Epuizare
 • Infecţii intestinale  
 • Hiperaciditate
 • Ficat 
 • Sporturi active,febră musculară
 • Tulburări gastrice (ulcer-Helicobacter pylori) 
 • Imunitate scăzută
 • Afecţini cardiace 
 • Procese de detoxifiere
 • Diabet
 • Muncă fizică, sport
 • Tulburări de memorie  
 • Perturbări în producerea hormonilor
 • Depresie  
 • Infecţii ale pielii (acnee,răni,regiune genitală)
 • Hiperaciditate
 • Imunostimulator
 • Colesterol ridicat
 • Probleme ale inimii
 • Reduce oboseala fizică şi psihică
 • Îmbunătăţeşte digestia
 • Reglează metabolismul
 • Ajută în curele de slăbire (arde grăsimile)
 • Măreşte capacitate la efort a organismului
 • Imbunătăţeşte circulaţia sangvină
 • Distruge bacteriile, viruşii…. şi multe altele.
     Dacă cineva întreabă despre un efect rapid generat de consumul apei îmbunătăţită cu oxigen,  se poate afirma că da, există!

Afacerea cu oxigenul este pe punctul de a se lansa. Dacă te alături acum, atunci TU poţi iniţia pe alţii în această afacere şi NU invers.
Dacă ai cunoştinţe în UE atunci posibilităţile tale întrec orice imaginaţie.
Poţi recomanda cu toată încredera afacerea prietenilor tăi. O dată ce vor simţii efectele pozitive ale apei îmbunătăţite în oxigen îţi vor fi recunoscători!

     
Aparate pentru apă îmbunătăţită cu oxigen, patroane cu oxigen şi informaţii se pot obţine la:
Grigore Zlampareţ
Mobil: 0752-127398
E-mail: aum_grig@yahoo.com
Yahoo Id: aum_grig
  
Vă doresc sănătate şi mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu